Äntligen löp!?

Vågar vi se fram emot tramp av små tassar i augusti/september? Just nu jobbar matte för högtryck, och Coronapandemin som hängt som en blöt, stinkande yllefilt över oss i 15 månader har ännu inte släppt sitt grepp över oss, så ingen chans till den planerade långresan för parning av Merja den här gången, och Milton, som från början var planerad som far till hennes andra kull, har passerat tioårsdagen nu och det känns litet osäkert att vänta över ett år till innan vi gör den kombinationen, så det får bli en rockad. “Han den andre” är ännu ung och kan sannolikt vara i minst lika god kondition om 12-18 månader. Harry hoppas vi få en sista kull från – med den stilige och trevlige Pandikkis Zuper-Mario – förutsatt att vi och veterinären är helt eniga om att allt är väl med Harry när det är dags!

Nyheter kommer på “valpsidan” när vi vet mer…