Zarah är här!

Strömkarlens Final Countdown

I mitten av oktober 2022 fick jag frågan från Monika -“Är du intresserad av den lilla ljusa valpen? Jag har fått återbud på henne”.

Hade först spanat in en av de andra två, men, svarade att – tja, kan ju alltid titta på henne! Plockade upp bästa uppfödarkollegan, Britt-Marie “Pandikkis” Björk på vägen och drog upp till Nykroppa och föll pladask för detta lilla mjuka, helgalna yrväder. Klart hon fick följa med hem till hussen i Hemsjö.

Dessvärre insjuknade strax därefter hussen i sepsis och kom att åka ut och in på lasarettet tre vändor under oktober-december. Inte mycket blev som tänkt och planerat för hösten, missade bland annat att anmäla till Nyårsvalpen som gick av stapeln 28-29 december i Tångahallen, där Zarah skulle debuterat. Nåväl, lika bra det, för fick vi Covid ovanpå allt annat. Och all planerad socialträning, utställningsträning och fotosessioner fick stå tillbaka för vår lilla stjärna (uppkallad efter den stora Zarah Leander! – tack för idén, B-M!)